DSB-medarbejder overfaldet: Bad mand om at tage mundbind på

En 47-årig mand blev onsdag anholdt og sigtet for vold mod en person i offentlig tjeneste efter et overfald på en DSB-medarbejder på banegården i Aarhus.

Onsdag morgen fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en DSB-medarbejder på banegården i Aarhus var blevet overfaldet.

Medarbejderen havde fået nogen skrammer i ansigtet, men han var ikke kommet alvorligt til skade, skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

- Han forklarede, at han havde bedt en mand, der sad på en bænk på banegården, om at tage mundbind på. Da manden nægtede, blev han bedt om at forlade banegården, og det fik ham til at hælde noget af sin øl ud over DSB-medarbejderen, skriver politiet.

Slog DSB-medarbejderen med skilte

Flere vidner havde også set, hvordan manden tog nogle skilte på banegården og kastede på DSB-medarbejderen, ligesom at medarbejderen blev slået med skiltene.

Da politiet nåede frem til banegården, var overfaldsmanden forsvundet fra stedet, men 45 minutter senere ringede en 47-årig mand selv til politiet. Han sagde, at han stod på banegården og ville tale om episoden:

- Patruljen kørte til stedet og kunne hurtigt konstatere, at den 47-årige svarede til det signalement, vidnerne havde givet. Den 47-årige forklarede, at han havde handlet i selvforsvar, men han blev anholdt og sigtet for vold mod en person i offentlig tjeneste, skriver Østjyllands Politi.

Hjemmeskole studerende

play De fleste studerende føler sig ensomme under nedlukning

Vaccine

liveblog COVID-19 LIVE: Nyt vaccinationssted i Østjylland

Vintergækker

play Første forårsuge giver comeback til kulde og mulige snebyger

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

Martin Damgaard

play Naboer vil hive politikere ud i virkeligheden: De skal vide, hvad de stemmer om

IKEA

play Derfor åbner IKEA ikke i morgen