Drømmer om Bono

Kato vildeste drøm er at lave musik med U2

07:07 Luk video

Aarhusianske Kato er gået fra at være provinsradiovært til en af Danmarks mest hippe musikere, der producerer musik til blandt andre Ida Corr, Infernal og selveste Snoop Dogg.

- Jeg vil kalde mig selv for en musisk altmuligmand, som gerne vil gøre lidt af det hele. For mit vedkommende handler det om at lege med så mange musikere som muligt og lære en masse nye ting, siger Kato i Go' Aften Østjylland.

I dag kan Kato nærmest selv vælge i mellem, hvem han gerne vil arbejde sammen med. Men sådan var det ikke i starten for aarhusianeren, der startede sit eget mobil-diskotek som 12-årig og begyndte at spille som DJ på diskoteker, da han var 17 år

- I starten måtte jeg ud og stemme dørklokker for at få lov til at arbejde med de her folk. Men heldigvis er det blevet sådan, at der er nogle, der synes det er spændende at arbejde sammen med mig, og jeg er rigtig stolt over, at der nu er flere som kontakter mig.

Er ingen musiksnob

På lørdag giver Kato koncert på Train i Aarhus. På hans seneste album har han blandt andet samarbejdet med Bent Fabricius-Bjerre.

- Jeg er ikke, en som musiksnobber den og siger, at fordi ham her laver en anden type musik end jeg, så synes jeg, det er noget dårlig musik. Min dør er åben for alle, siger Kato til Go' Aften Østjylland.

Klik på videoen øverst og se et længere interview med Kato, og få svar på hvem han drømmer om at arbejde sammen med i fremtiden. Eller se med i Go' Aften Østjylland onsdag kl. 18.15, 21.30 eller 23.30.