DR leder efter rigtige mænd i Aarhus: Skal du være med?

I begyndelsen af juni caster Danmarks Radio i Aarhus deltagere til programmet 'Rigtige Mænd'

Da Danmarks Radio fyldte 90 år og fejrede man det i Aarhus med et løb gennem bygningen og radio- tv-historien. De Rigtige Mænd fra første sæson var med. Foto: Jens Thaysen - Scanpix

Mange af os kender det helt sikkert. Man får dyrket for lidt motion, spist for meget kage og drukket lidt for mange kolde fadøl. Nu søger DR igen rigtige mænd, der kan sige ja til ovenstående.

Det gør kanalen til den tredje sæson af programmet 'Rigtige Mænd'. Der skal bruges en flok mænd med humor, lidt for meget på sidebenene og et ønske om at tabe sig og komme i bedre form.

02:31

VIDEO: Skraldemanden Jan Hammer var med i den første sæson af programmet. Han har siden kæmpet med at holde vægten og formen, men forsøger stadig som i videoen her at komme med gode råd til andre i samme situation. 

Luk video

- Vi byder på en række spændende og udfordrende oplevelser ud over det sædvanlige sammen med nogle andre gutter – og du får chancen for at få en lækker krop oven i købet, skriver DR på sin hjemmeside.

Kanalen opfordrer mændene selv eller deres koner, kæreste eller familie til at melde sig til casting-dagene i Aarhus lørdag den 9. og søndag den 10. juni.  

Læs også Rigtige mænd går til yoga: De andre aner ikke hvad de går glip af

- Du skal komme med din kone/kæreste (hvis du har sådan én). Og ellers med en kvinde, der står dig nær. Hvis du går videre, skal du være klar til at komme igen en eftermiddag/aften i uge 24, skriver DR.

Optagelser til programmet kommer til at foregå fra juni til november i år. Læs mere om hvordan du tilmelder en rigtig mand her.