Dit bud: Hvad skal legepladsen hedde?

Deltag i konkurrencen og vind biograf-billetter

1 af 2

Aarhus Kommune udskriver nu en navnekonkurrence for en ny legeplads ved Dokk1 - og du har mulighed for at deltage.

Den nye legeplads ved det nye hovedbibliotek ved havnen bliver ikke en helt almindelig legeplads. Den kommer til at bestå af en masse sjove, skæve og farverige figurer. Figurer, der kan kravles, rutches eller gynges på.?

Legepladsen kombinerer den unikke beliggenhed på kanten mellem by og vand med bibliotekets mange muligheder for udfoldelse, udforskning, ophold og leg.

Der bliver fem primære legeområder, der hver repræsenterer en specifik verdensdel og tilbyder forskellige legemuligheder. På denne måde får brugerne forskellige legeoplevelser, alt efter i hvilken retning man leger.

Du kan se plancher med billeder af den nye legeplads på Hovedbiblioteket i Aarhus frem til den 28. april.

Har du et godt navneforslag, så vær kreativ: Skriv, tegn, modeller eller form forslaget og send det som billede til dokk1@aarhus.dk.

Præmien til vinderforslaget er 15 biografbilletter (inkl. popcorn og sodavand), så man kan invitere sin familie og venner med en tur i biffen. Vinderen får direkte besked.

Du kan indsende dit bud frem til den 9. maj. Vinderen offentliggøres i uge 23.

Læs mere om legepladsen og navnekonkurrencen på www.urbanmediaspace.dk/dokk1/legeplads.

Legeplads i første sals højde

Når Dokk1 åbner i 2015, får Aarhus ikke kun et nyt, stort hovedbibliotek og Borgerservice samt 1.000 nye parkeringspladser i et fuldautomatisk parkeringsanlæg ved den nye havnefront.

Byens børn og voksne kan desuden glæde sig til at springe fra isflage til isflage, klatre på den syv meter høje bjørn, stå ansigt til ansigt med den kinesiske drage, tage sig en afrikansk gyngetur eller krybe i ly under vingerne af den gigantiske, vestindiske havørn.