Direktør: Vi er meget stolte

Musikhuset Aarhus danner i aften rammen om stort fødselsdagsshow

02:27

1 af 2

Massevis af musik, dans og underholdende indslag på programmet i Musikhuset Aarhus, hvor dronning Margrethe i aften bliver fejret.

Fødselsdagsshowet bliver sendt på TV 2 klokken 20.00 og byder på musik fra blandt andre amerikanske Josh Groban, Rasmus Seebach, Julias Moon og Anne Linnet.

Se også: Passer på kendte og kongelige

De 1.200 indbudte gæster vil også kunne bliver underholdt af Ørkenens Sønner, et ungarsk skyggeteater-ensemble og ballet.

Direktør for Musikhuset Aarhus, Jan Christensen, er begejstret over, at Aarhus kan være vært for så stor en begivenhed, som det er, at skulle fejre dronningens 75 års fødselsdag:

- Vi er stolte af, at dronningen først og fremmest kommer til Jylland og her til Musikhuset naturligvis også, og ikke mindst, at vi er det første sted, fødselsdagen bliver fejret. Det betyder meget, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

For fem år siden, da majestæten fyldte 70 år, vakte et helt bestemt indslag en del opmærksomhed. Dengang overraskede tryllekunstneren Rune Klan dronningen og alle andre med et trick, der involverede kogt skinke.

Til spørgsmålet om, der kommer kød eller andet på scenen i aften svarer musikhusdirektøren således:

- Kommer der nogle overraskelser i aften?

- Der kommer overraskelser. Jeg vil ikke love rullepølse, men vi kommer ud i noget tilsvarende. Det er jeg helt sikker på.

Du kan se hele interviewet med Jan Christensen fra Musikhuset Aarhus i videoen øverst i artiklen.