- Det er noget af det sjoveste

TV2-vært Natasja Crone er klar til dronningens fødseldag

02:40

1 af 2

Hvis dit hjerte banker lidt for det royale, så er det med at tænde for dit fjernsyn i morgen formiddag.

Hele dagen sender TV 2 | ØSTJYLLAND i samarbejde med TV 2 direkte fra fejringen af dronning Margrethes 75 års fødselsdag i Aarhus.

Det foregår allerede fra klokken 11.10 i morgen, hvor man blandt andet vil kunne følge regentparrets karettur gennem byen og se fødselaren vinke fra balkonen på Aarhus Rådhus.

Se også: Her er dronningens rute

En af dem, som lige nu har travlt med at forberede sig til fejringen, er TV 2-værten Natasja Crone. Hun har vanen tro fået jobbet som kommentator under dagens begivenheder sammen med sin kollega Morten Ankerdal.

Hun glæder sig personligt til at guide seerne gennem dagen. En opgave, der stort set foregår uden manuskript:

- Vi ser fjernsyn sammen med seerne. Det er noget af det sjoveste, synes jeg, ved mit arbejde. Det der med at få lov til, at alt ikke er forberedt i mindste detalje i forhold til, hvad man skal sige, og hvornår man skal sige det, siger hun til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Hvad angår morgendagens vejr, er Natasja Crone ganske optimistisk. Hendes erfaring er, at solen ofte har skinnet i forbindelse med royale mærkedage:

- Jeg tror, det vil lokke mange mennesker ud på gaden, der vil vinke til dronningen og sige tillykke til hende, siger hun.

Du kan følge fejringen af dronningen i Aarhus hele dagen i morgen på TV 2 | ØSTJYLLANDs kanal.

I videoen øverst i artiklen kan du høre, hvordan TV 2 | ØSTJYLLANDs vært Søs Kjeldsen skal assistere Natasja Krone og Morten Ankerdal.