Dennis Ceylan hovednavn ved stævne i Aarhus

Patrick Nielsens lillebror Micki Nielsen møder tidligere verdensmester i titelkamp ved samme stævne 6. februar

Team Sauerland har besluttet at lægge deres næste boksestævne i Aarhus 6. februar, og her er Micki Nielsen samt Aarhus-boksren Dennis Ceylan sat på plakaten som hovednavne.

Micki Nielsen skal bokse den største kamp i sin karriere, når han møder italienske Giacobbe Fragomeni 6. februar i Ceres Arena i Aarhus.

- Det bliver en stor test, siger 22-årige Micki Nielsen, der for første gang skal ud i et forsvar af bokseforbundet WBC's internationale titel.

- Han har bokset mange titelkampe og har været verdensmester, så jeg har selvfølgelig stor respekt for ham, siger Micki Nielsen i en skriftlig kommentar.

Giacobbe Fragomeni blev WBC's verdensmester i cruiservægt tilbage i 2008 og stod så sent som i 2013 i endnu en VM-kamp under WBC. Her blev det til et nederlag til polske Krzysztof Wlodarczyk.

Den italienske veteran Fragomeni har været involveret i hele 16 titelkampe gennem sin karriere. Men danskeren føler sig klar til udfordringen.

- Jeg er faktisk aldrig bekymret eller nervøs inden mine kampe, og det er jeg heller ikke denne gang, selv om han er et godt navn, siger Micki Nielsen, der senest var i bokseringen 12. december i Brøndby.

Dengang blev det til en sejr på knockout i tredje omgang over bulgarske Konstantin Semerdijev.

Nu venter så en på papiret endnu sværere modstander.

Aarhus-bokser ødelagde hånden

- Han (Fragomeni, red.) har en god rekordliste, så han vil se godt ud på min rekordliste, når jeg har slået ham. Kampen er også en chance for mig for at vise, hvor meget jeg kan, og hvor meget jeg har udviklet mig, siger Micki Nielsen.

Aarhus-bokseren Dennis Ceylan var senest i ringen ved et stævne i Brøndby i december, hvor han var opvarmningskamp til barget mellem Rudy Markussen og Patrick Nielsen. Her knockoutede han sin modstander men ødelagde samtidig sin hånd, der før har voldt problemer.

Men den 26-årige bokser skulle altså være klar til at stævnet og til at indtage ringen som hovednavn.

fartkontrol

Fra i dag: Færdselsindsats mod alle

Sne

Her kan der falde snebyger mandag

Skærmbillede 2021-01-24 kl. 20.49.53

playMaria venter sit første barn - men får ingen fødselsforberedelse

Dresslab

play SoMe-shopping vinder frem: - Det allerbedste er, at jeg har en kommunikation med mine faste kunder

e-boks

playSF vil forbyde beskeder fra det offentlige i ferier og weekend

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere