DEAS skal drive City Vest

DEAS er ny manager af City Vest

Fra 1. juli overtager ejendomsforvaltningsselskabet DEAS opgaven med at drive indkøbscentret City Vest i det vestlige Aarhus.

Det sker i forbindelse med, at Danica Pension, der ejer City Vest, udvider sit samarbejde med DEAS.

DEAS varetager i forvejen udlejning og administration af Danicas butikscentre i Storkøbenhavn. Udvidelsen af samarbejdet betyder, at DEAS overtager ansvaret for yderligere 13 butikscentre - heriblandt City Vest.

- Vi glæder os meget til at komme i gang med at drive City Vest. Vi skal nu sammen med vores nye dygtige medarbejdere lave en strategi og handlingsplan for centret. Vi har en udviklingsbaseret tilgang til center management, og vi skal finde frem til, hvordan vi kan være på forkant med de ønsker, som kunderne har, siger Finn Sture Madsen, der er afdelingsdirektør i DEAS, i en pressemeddelelse.

City Vest blev opført i 1972 og var på det tidspunkt det største af sin slags i Jylland.

Se: Facebook lukker City Vest

- I City Vest arbejder vi med solide og spændende planer for udvikling af centeret, herunder blandt andet opdatering af det fysiske miljø i form af loungeområder, legeområder til børnene samt Madtorvet. Og det får yderligere et positivt perspektiv i form af kommunens meget spændende planer for Gellerup, som er i fuld gang. Dette arbejde glæder vi os nu til at fortsætte sammen med DEAS, siger Anette Vestergaard Torp, der er center manager i City Vest.

Henover sommeren er centret blandt andet i gang med at klargøre et 1.500 kvadratmeter stort lejemål til Fitness World, som forventes at åbne den 1. oktober.

Norddjurs Kommune rådhus Grenaa

Nyeste tal: Lille bedring i coronatal i Norddjurs

Søstrene Grene

Grundlæggeren af Søstrene Grene er død

Anholdt. Politi

Tyveri udviklede sig: 25-årig skubbede Netto-ansat

Preben Bosse samler på livgardereffekter

play VIDEO: Prebens garage har et royalt præg: - Jeg har fået det ind med modermælken

Kattegatbro illustration

Lokal politiker: Konsekvenserne af en Kattegatbro skal undersøges nærmere

Tanja Lauenborg

Vil tilbage i politik

Dagens mest læste