De nye navne på Northside: Helt vildt fedt publikum

De to upcoming bands Off Bloom og Chinah roser Aarhus-festivalen og de entusiastiske gæster

I løbet af de første to dage af Northside har flere af de mere ukendte, men fremadstormende navne givet koncert side om side med etablerede navne som Frank Ocean, Thomas Helmig og Mø. To af dem har været Off Bloom og Chinah.

Førstnævnte var de allerførste artister på hele festivalen, da de gav koncert fredag kl. 14 på ’Red Stage’. Men på trods af det tidlige tidspunkt så havde både band og publikum en fest.

- Det var fucking sindssygt. Der var et helt vildt fedt publikum. Det var en stor oplevelse, lød det fra bandets tre medlemmer Alexander, Mette og Mads efter deres optræden til TV2 ØSTJYLLAND.

Faktisk var det nærmest helt uvirkeligt for bandet at få lov til at optræde på deres første festival i Danmark nogensinde.

- Vi havde kun turde drømme om, at det blev på den her måde – vi havde ikke turde tro på det. Der var jo stuvende fuldt, sagde bandet.

Tænker ikke på det næste hit

Om lørdagen var det så Chinah, der på samme scene gik på kl. 21.45. Dem fangede TV2 ØSTJYLLAND inden koncerten for at høre lidt til forventningerne.

- Vi glæder os meget og havde håbet på at blive booket til Northside, var meldingen fra Chinah.

Som upcoming band kan det for mange nok godt være drømmen at ramme det næste store hit og slå igennem, men sådan har de tre medlemmer af Chinah det ikke helt.

- Det er ikke sådan, at vi tænker meget på, at vi skal lave det næste hit. Det føles ret naturligt, hvad vi har på hjertet rent musikalsk. Vi skal bare blive ved med at tro på, at vi har ret, når vi laver musik. Så er det bare en bonus, hvis folk kan lide det, forklarede bandet.

Øverst på siden kan du se interview med Off Bloom, imens du herunder finder vores snak med Chinah inden deres koncert lørdag aften.   

 

 

Skærmbillede 2021-03-07 kl. 19.21.56

Kira og Anne Margrethe har været isoleret i et år

060321 Senfølger Marathonløber 1930 VTR.00_02_09_00.Still001

play Smittet for et år siden: Joan er stadig hæmmet af senfølger

Smukfest

play Aflyste festivaler presser teltleverandør i knæ

Lige nu
corona

liveblog COVID-19 LIVE: Andet tilfælde af brasiliansk variant fundet i Danmark

COVID-19 corona test forum horsens

513 nye smittede med coronavirus

baby

play Nybagte forældre snubler i mødet med virkeligheden