Datter til forsvunde Jørn fra Aarhus: Vi bliver ved!

Familie får ikke ro i sjælen, før Jørn Poulsen er fundet

1 af 3

68-årige Jørn Poulsen er stadig ikke fundet.

Den 24. april forlod Jørn Poulsen hjemmet på Lykkensdalsvej i Brabrand ved Aarhus. Siden har ingen med sikkerhed set ham, og hverken politiet eller familien har spor efter ham.

- Vi bliver ved med at lede efter ham, for vi får ikke ro i sjælen, og vi kan ikke forholde os til, at han ikke er i live, før vi ved, hvad der er sket, siger Rikke Eirby, der er Jørn Poulsens datter.

Hun har siden den skæbnesvangre dag ledt og ledt efter ham, men uden held. Familien har ledt i skove og boligområder, men også brugt Facebook i eftersøgningen. Men alt sammen uden held.

- Det er enormt svært at stå i uvisheden og ikke vide, hvad der er sket med ham. Det er frygteligt. Vi havde ikke mulighed for at sige farvel til ham, da han tog af sted, og vi kan ikke sige farvel til ham, før han er fundet. Det er meget uvirkeligt, siger Rikke Eirby.

68-årige Jørn Poulsen forlod hjemmet i deprimeret tilstand, og han lider af sukkersyge, som kræver behandling.

Og efter 22 dage uden spor af ham begynder håbet om at finde ham i live at forsvinde.

Læs også Familien til forsvundet 68-årig: Find vores far

- Håbet er meget lille for at finde ham i live. Han har været væk længe, og det er svært at tro, at han har flakket rundt i så mange dage. Nu handler det om bare at finde ham, siger Rikke Eirby.

For det er den eneste måde, hvorpå familien kan komme videre med deres liv.

- Hvis vi på nogen måde skal have lukket det her og forsøge at komme videre, så skal han findes, og vi giver ikke op, før han er fundet, siger Rikke Eirby.

Hun opfordrer folk til at have øjnene ekstra åbne, når de er ude at gå, så man måske opdager ting steder, hvor man normalt ikke vil kigge.

Derudover fortsætter familien selv med at lede, og der vil blive arrangeret eftersøgninger, hvor man kan hjælpe med at lede efter Jørn Poulsen. Informationer om dette vil blive lagt op på Facebook på siden "Hjælp med at finde vores far."

Jørn Poulsen beskrives som:

- 175-180 centimeter høj

- Almindelig af bygning

- Iført cowboybukser, lilla bluse, sort regnfrakke og tennissko.

Han forlod hjemmet på en sort damecykel af mærket Kildemoes med stelnummeret WBK592016E.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.