Dansk Supermarked ramt af kæmpe 'shitstorm'

Dansk Supermarked, og i særdeleshed Bilka, bliver udsat for sønderlemmende kritik på Facebook efter et endt ansættelsesforhold

I øjeblikket er Bilkas Facebookside rødglødende.

Det skyldes, at Bilka, der er en del af Dansk Supermarked, der har sit hovedsæde i Aarhus, er kommet i modvind efter at en 17-årig dreng har opsagt sin stilling i Bilka - ifølge egen forklaring efter pres fra ledelsen i den Bilka i Næstved, hvor han arbejdede.

Kontaktede Bilka efter Facebook-skriverier

Den 17-årige Mohamad Al Jawerheri havde engageret sig i en debat på Facebook i gruppen Ja til frihed - Nej til Islam, og den ældre herre han debatterede med kontaktede efterfølgende hans arbejdsplads, hvor han fortalte, at han følte sig stødt af Mohamads skriverier.

Opsigelsen vil Dansk Supermarked ikke kommentere på, men det har fået sindene i kog hos folk rundt i hele landet.

Bilkas facebookside flyder over med hundredevis af kommentarer som de ovenstående, og Dansk Supermarked vil nu undersøge sagen til bunds.

Flere døgnåbne Bilka-varehuse kan være på vej

- Hvis sagen er foregået som beskrevet i medierne, er det ikke i tråd med, hvordan vi ønsker at bedrive ledelse eller normalt håndterer sager i virksomheden. Derfor er vi i gang med at undersøgen sagen, hvilket helt naturligt indebærer en dialog med de involverede parter - det vil sige Mohamad, Bilka Næstved og den eventuelle faglige organisation, som repræsenterer Mohamad. Men vi kommenterer fortsat ikke personalesagers konkrete indhold af hensyn til vores medarbejdere - nuværende som tidligere, siger kommunikationsdirektør i Dansk Supermarked Group, Mads Hvitved Grand i en pressemeddelelse.

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere

Untitled collage

Kan få ny og unik uddannelse i naboby - men det vækker ikke glæde

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

politibil

Tyve brød ind i hus, imens familie var hjemme

IMG_4581

playBenny har lejligheden fyldt med Star Wars - og konen ligner Princess Leia

IMG_2005

playSilas og Aske skulle konfirmeres om fire måneder - nu er festdagen udskudt