Dansk cykellygte viser vejen frem

International designpris til aarhusianere

Østjyske Reelight har netop vundet den prestigefyldte internationale designpris "Red dot award" for den minimalistiske cykellygte iFlash One.

Produktet fra Reelight indtager en absolut topplacering inden for produktdesign med specialprisen "best of the best".

Hos cykellygteproducenten Reelight i Aarhus kan medarbejderne i dag høste frugten af måneders hårdt arbejde med at udvikle og lancere en ny banebrydende cykellygte. Sammen med det danske designbureau KiBiSi har de udviklet og designet den lille lygte, der har gjort stort indtryk på juryen hos "red dot award".

- Vi er rigtig stolte af prisen. Vi ser den som et bevis på, at vi har valgt den rette strategi ved at udvide vores sortiment og gå ind på det internationale marked for batterilygter. Hidtil har vi været kendt som leverandør af magnetlygter, men med red dot-prisen har vi et godt afsæt for at gøre os gældende på eksportmarkederne, siger Reelights direktør, Kenneth Linnebjerg i en pressemeddelelse.

Red dot-prisen er blevet uddelt siden 1955. I 2013 deltog 4.662 produkter fra 54 lande i konkurrencen. Priserne uddeles af Design Zentrum i Essen i Tyskland, og bedømmelsen foretages af en international jury.