Danny Olsen: Vi skal drille FCK

AGF-profil vil spille trods smerter i brækket tå

Foto: AGF / Allan Baden

Søndag skal AGF en tur til Parken, hvor de forsvarende mestre fra FC København venter.

Og Danny Olsen tager turen over Storebælt sammen med resten af AGF-træner Jesper Fredbergs udvalgte tropper.

Og Danny Olsen tror på overraskelsen.

- Vi skal forsvare det ene point, vi har, og så skal vi se, om ikke vi kan drille FCK på en hurtig omstilling eller en standardsituation. Vi skal forsøge at holde i bolden, så de ikke kan trykke os, siger Danny Olsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han brækkede sin ene tå i nederlaget til Randers for otte dage siden, og selvom han ikke har kunnet træne med bold hele ugen, er han udtaget til kampen i København, hvor AGF skal jagte vigtige point i kampen om overlevelse i Superligaen.

- Jeg vil rigtig gerne spille. Det går fremad med tåen, og smerterne er ikke så store, som de har været. Jeg har ikke kunne træne med holdkammeraterne på træningsbanen, men jeg har holdt formen ved lige på en kondicykel, siger Danny Olsen.

Han har fået fremstillet en speciel skinne, som skal beskytte tåen i kampen, og derudover får han et skud smertestillende.

- Vi giver foden en sprøjte i morgen (søndag, red), og så må vi se, hvordan tåen reagerer. Så jeg er tvivlsom til kampen, og det kommer an på, hvordan det går med sprøjten. Det er den samme indsprøjtning, som jeg fik i kampen mod Randers, hvor tåen brækkede, siger Danny Olsen, der har været en af AGFs bedste spillere siden skiftet fra FC Midtjylland ved årsskiftet.