Danny O.: Vi kan drille BIF

Det bliver et topmotiveret AGF-hold, der indleder sæsonen mod Brøndby IF søndag

Foto: Ole Nielsen

AGF er tilbage i Superligaen, og det bliver markeret med noget af en udfordring i den første kamp, hvor Brøndby IF venter.

- Det glæder vi os utrolig meget til. Vi er tilbage hvor holdet, klubben og byen hører hjemme, og vi er meget spændte, siger AGF-profilen Danny Olsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han anerkender, at det bliver en vanskelig kamp mod sidste sæsons bronzevindere, der også får god opbakning på udebanen - AGF har nemlig meddelt, at udebaneafsnittet er udsolgt.

- Det er en kamp, hvor vi kommer i menneskehænder. Det bliver en svær kamp, men også en kamp, hvor vi kan gå ud og overraske. Vi kan godt drille Brøndby, og vi skal ud og give fuld gas, så har vi mulighed for at få point, siger Danny Olsen.

Se: BIF-invasion i Aarhus

Lørdagens træning foregik for lukkede døre, hvor den sidste taktik blev finpudset, ligesom der de seneste dage er blevet set noget video for at blive optimalt forberedte på opgaven.

Sidst Danny Olsen spillede i den bedste danske række havde han efter en række gode individuelle præstationer spillet sig ind i landsholdsvarmen, og han føler sig endnu stærkere end før efter et år i 1. divison.

- Man har altid ambitioner, og et år i 1. division modner dig på en anden måde. Jeg føler mig klar til at bevise overfor Morten Wieghorst (AGF-træner, red.), at det er mig, der skal spille - og jeg er sikker på, at vi har holdet til at drille de store, siger Danny Olsen.

Kampen spilles søndag klokken 18.00 på Ceres Park.