Cyklende røver med fuldskæg slog kvinde

Østjyllands Politi søger vidner til et røveri på Brabrandstien lørdag aften

Det var et sted her på brabrandstien ikke langt fra Søren Frichs Vej, at røveriet skete lørdag aften. Foto: Google Street View

En 26-årig kvinde fik sig lørdag aften en ubehagelig oplevelse, da hun kom cyklende på Brabrandstien i Aarhus klokken 22.40.

Her kom en mand cyklende bagfra og tog en pose fra kvindens cykelkurv. Manden væltede dog på sin cykel efterfølgende, og kvinden tog derfor sin pose igen.

Har du set noget?

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefonnummer 114

Det fik dog manden til at tage fat i hende, og han slog den 26-årige med en knytnæve og forsøgte at vælte hende omkuld.

Den 26-årige begyndte dog at råbe, og det fik tilsyneladende manden til at stikke af - i sydlig retning.

Har du set gerningsmanden?

Overfaldet skete på Brabrandstien tæt på krydset mellem Søren Frichs Vej og Vestre Ringgade på strækningen, hvor stien løber parallelt med Åbrinkvej.

Det var på Brabrandstien, at røveriet fandt sted lørdag aften ved 22.40-tiden. Foto: Google Maps

- Vi er meget interesseret i at høre fra vidner, der måtte have set manden i tidsrummet omkring klokken 22.40, hvor røveriet skete, siger vagtchef Martin Christensen.

Gerningsmanden beskrives som værende dansk af udseende, 30-40 år gammel og mellem 180 og 190 centimeter høj. Han er almindelig af kropsbygning, har kort og rødt hår og fuldskæg. Han talte dansk og var iført en mørkebrun hættetrøje, mørke bukser og havde en mindre rygsæk med flaplukning med sig. Han kørte formentlig på en mountainbikecykel.