Classic Race hædret i Aarhus: Jeg håber, at Niels kigger med

Aarhusiansk motorsports-arrangement vinder prisen for Årets Event

Aarhus er ikke bare en by kendt for sport som fodbold, håndbold og basket. Det er også en by med massevis af hestekræfter.

Det blev lørdag aften anerkendt, da Classic Race Aarhus fik prisen som Årets Event ved DM Festen 2016, som blev afholdt af Aarhus Kommune. 

For syvende gang kunne arrangementet i 2016 slippe både gamle og nyere racerbiler løs i gaderne omkring Mindeparken i Aarhus til stor jubel for de 42.500 tilskuere - og dermed var der publikumsrekord.

Modtagelsen af prisen stod direktør Mike Legarth og bestyrelsesformand Claus Poulsen fra Classic Race Aarhus for. Mike Legarth er ny i kulissen og måtte træde til efter, at stifteren og bilelskeren Niels Brøchner gik bort i september sidste år på grund af en uhelbredelig kræftsygdom. 

- Det er ham, der har skabt det. Det er ham der har stablet det her på benene sammen med Claus. Han er i vores tanker hele tiden, fortalte Mike Legarth på scenen foran publikummet til aftenens DM Festen 2016:

- Jeg håber, han kigger med. 

Prisen for Årets Event går til en klub, forbund eller professionel arrangør/organisation, der har gjort en stor indsats med at udvikle spektakulære events 

Classic Race Aarhus var oppe imod arrangementerne Bestseller Aarhus City Halvmaraton  og EM for ponyer på Vilhelmsborg. 

I videoen øverst i artiklen kan du se, hvordan det så ud, da arrangørerne bag Classic Race Aarhus modtog prisen for Årets Event lørdag aften.

En mindevideo med billeder af den nu afdøde Niels Brøchner blev vist ved prisuddelingen DM Festen 2016, der blev afholdt i Hermans i Tivoli Friheden lørdag aften. 
En mindevideo med billeder af den nu afdøde Niels Brøchner blev vist ved prisuddelingen DM Festen 2016, der blev afholdt i Hermans i Tivoli Friheden lørdag aften.