Christopher søger bolig med sang: Hørt næsten 40.000 gange

Aarhusianske Christopher Catton søger lige nu bolig i København på en særdeles kreativ måde. Han har lavet en sang om boligsøgning, der er hørt næsten 40.000 gange

Sådan ser det ud, når fem gange Christopher Catton kæmper for at finde bolig i København. Foto: Privat

- On an Island not too far away.

Sådan starter en sang, der lige nu er set næsten 40.000 gange på Facebook. Øen, der ikke ligger langt væk, er Sjælland, og her håber skaberen af sangen, Christopher Catton, at finde en lejlighed.

Det er faktisk hele formålet med sangen.

Det er helt vildt og surrealistisk. Man håber på, at mange vil dele, men det har da virkelig taget fart.

Christopher Catton, studerende, Det Jyske Musikkonservatorium

- Der er mange opslag om boligsøgning på Facebook, men hvis man vil ud og få folk til at dele, så skal det være indhold, som folk også selv kan få noget ud af, siger Christopher Catton til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Forældre ind i desperat boligjagt: Peter er sådan en god dreng

Og det er lykkedes Christopher Catton at få det ud over rampen. Til dagligt studerer han på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, og her kan han nu vise underviserne, hvordan man laver et hit.

Sangen om boligsøgningen er delt næsten 500 gange på under et døgn, og de mange tusinde visninger overrasker den ydmyge mand bag hittet, der er en omskrevet vokal version af Billy Joels hit - The Longest Time.

- Det er helt vildt og surrealistisk. Man håber på, at mange vil dele, men det har da virkelig taget fart, siger Christopher Catton.

København trækker

Christopher Catton har i lang tid vidst, at han ville rykke de aarhusianske teltpæle op for at slå dem i jorden igen i København.

Her er både kæreste, band og bror, og derfor bruger han allerede nu mindst halvdelen af ugen i Danmarks hovedstad.

Læs også Advarsel: Husk fornuft i boligjagt trods stigende desperation

Han håber på, at sangen og de mange visninger kan hjælpe ham med at finde det perfekte sted at bo.

- Mange bliver nødt til at flytte rundt for at finde det rigtige. Det fedeste kunne være, hvis man ikke behøvede at flytte rundt, siger Christopher Catton.

Han har allerede fået mange henvendelser.

- Jeg har fået personlige henvendelser fra folk, som vil hjælpe med alt fra enkelte overnatninger til lejligheder gennem folk, de kender, siger Christopher Catton til TV2 ØSTJYLLAND.