Ceylan før EM-kamp: Største kamp siden Kessler

Dennis Ceylan er på vanlig selvtillidsfuld manér klar til at bokse om EM-bælte den 15. oktober

I dag var der første pressemøde før den aarhusianske bokser Dennis Ceylan (17-0-1) den 15. oktober i Arena Nord i Frederikshavn skal bokse om et EM-bælte i fjervægt.

Det har aldrig været Dennis Ceylans stil at undersælge sig selv – og det ligger jo generelt til boksere, at selvtilliden er i orden. Det er den også hos Dennis Ceylan.

- Det bliver et brag af en kamp. Der har ikke været så stor en kamp, siden Mikkel Kessler boksede, siger han i en pressemeddelelse. 

Læs også Årets bokser: Jeg savner opmærksomhed

Modstanderen hedder Ryan Walsh (21-1-1), og trods selvtilliden ved Ceylan godt, at det bestemt ikke er en walkover.

- Det ligner en tæt kamp på papiret, men jeg tror på, ​​at jeg har, hvad der skal til for at vinde. Ryan er en dygtig bokser, og jeg har stor respekt for ham. Han vil, ligesom mig, gøre alt for at blive europamester. Jeg er lidt tyndere end ham, og lidt højere, han er mindre og mere kompakt, men jeg tror, ​​jeg rammer hårdere, og det kommer han til at mærke i Frederikshavn, siger 27-årige Dennis Ceylan. 

Læs også Ceylan smadrer hånden i knockout-sejr

Promotor Nisse Sauerland fra Team Sauerland ved også godt, at hans bokser kan få problemer og vil ikke kåre en favorit.

- Det er en rigtig 50-50 kamp med et spændende sammenstød af stilarter. At vinde den europæiske titel ville betyde en masse for begge boksere, som har muligheden for at etablere sig på den internationale scene, siger han i pressemeddelelsen.