Byens bedste læreplads

Boligkontor får prisen som Årets Læreplads

Det bedste sted i Aarhus at være i lære er fundet. Vinderen Boligkontoret Århus i Aarhus Nord, som nu kan kalde sig Aarhus' bedste læreplads.

Hvert år kårer erhvervsskolen Aarhus Tech den bedste læreplads i byen. Det er lærlingene selv, der skal indstille og begrunde, hvorfor netop deres læreplads er byens bedste.

I år indstillede Mike Fuglsang på 22 år sin læreplads Boligkontoret Århus, hvor han er i lære som ejendomsservicetekniker.

- Boligkontoret Århus gør utrolig meget for, at alle har det godt, uanset hvem man er. Om man er fejedreng, kontormedarbejder eller direktør, skal alle have det godt. Uanset hvilke opgaver jeg har haft, stod der altid en klar til at hjælpe. Det er med til at give gejsten til at forsøge at udrette noget, hvor man fagligt eller personligt ikke er så stærk, fortæller Mike Fuglsang i en pressemeddelelse.

Hos Boligkontoret Århus er de stolte af prisen:

- Det viser os at vi er på rette spor med vores fokus på samarbejde. Vi skelner ikke mellem elever og ansatte. Vi gør en stor indsats for, at alle møder ind på en god arbejdsplads, med udfordringer og fællesskab, siger direktør i Boligkontoret Århus Morten Homann.

Boligkontoret Århus går nu videre til kåringen af Danmarks bedste læreplads, som foregår i København den 27. november.