Burger-amok på lørdag

Mere end 8.500 mennesker har tilmeldt sig åbningen af en ny burgerbar, hvor der vil blive delt gratis burgere ud. Nogle må gå forgæves, erkender medejer af burgerbaren

Der er kun to burgere på menuen hos WeDoBurgers. Her er det cheeseburgeren med hjemmelavede pommes frites. Foto: WeDoBurgers

På lørdag åbner der en ny burgerbar i Aarhus. Den hedder WeDoBurgers, og den er ejet af Christoffer No samt Daniel Sørensen. Sidstnævnte var i øvrigt kendt som musiker under navnet 'Danny Kool'.

Drengene kickstarter deres burgerkarriere med et event på lørdag, hvor der hele dagen vil være gratis burgere. Og det er tilsyneladende en populær idé.

I skrivende stund har mere end 8.500 mennesker tilmeldt sig begivenheden. Og så mange burgere bliver der ikke lavet.

- Vi kan ikke lave 8.500 burgere. Vi har regnet lidt på det, og vi har købt ind til at lave 3.000 burgere, men det kan vi nok heller ikke nå at lave. Hvis vi når 15-1600 vil vi være rigtig glade. Så hvis der kommer så mange, som det ligner, er der desværre nogen, der må gå skuffede derfra, siger medejer af WeDoBurgers Christoffer No til TV 2 | ØSTJYLLAND.

For ham er det vigtigt, at smagsoplevelsen er i orden - for folk skal jo gerne komme tilbage.

- Kvaliteten er alfa omega for os. Vi kunne godt lave 2.500 burgere, men så ville nogle være kolde eller halvfærdige. Det skal være en burger, vi også ville servere på alle andre tidspunkter, siger Christoffer No.

Senere torsdag melder drengene også ud på Facebook, at der altså ikke er burgere nok til 8.500 mennesker. Alligevel glæder Christoffer No sig over, at der er så mange tilmeldte.

- Jeg synes, det er helt fantastisk. Det er virkelig et stunt, der har givet pote. Vi har alt personale på arbejde lørdag. Det er otte mennesker. Så må vi se, hvor mange gæster der kommer, siger han.

WeDoBurgers åbner på Østergade nummer 14. Det er lørdag mellem klokken 11 og 20, at der er gratis burgere på menuen. Derefter kommer priserne til at ligge omkring 75 kroner for en burger med fritter og en sodavand.