Bundsgaards velkomst til flygtninge

Borgmester Jacob Bundsgaard (S) og rådmand Thomas Medom (SF) byder alle flygtninge i Aarhus på velkomstarrangement

Alle flygtninge, der er kommet til Aarhus i løbet af de seneste tre år, er mandag den 21. september inviteret til et velkomstarrangement.

Arrangementet foregår mellem klokken 17.00 og 20.00, og formålet er, at flygtningene kan møde virksomheder, foreninger og kommunale tilbud.

- Velkomstarrangementet er en markering af, at Aarhus er en åben og mangfoldig by, for vi har alle et ansvar med at hjælpe overfor den ulykkelige flygtningestrøm, verden i øjeblikket oplever. I Aarhus tager vi godt imod vores nye borgere, men vi har også forventninger til dem. Både vi - og de - har en forpligtelse til at arbejde for den bedst mulige integration. Derfor handler arrangementet om både pligter og rettigheder - og om at det er vigtigt, at man som ny borger også gør sit for at bidrage aktivt til det danske samfund, siger borgmester Jacob Bundsgaard (S) i en pressemeddelelse.

Jobcenter Aarhus vil være til stede, ligesom politiet vil være der både som arbejdsplads og myndighed.

Og så vil borgmesteren naturligvis også selv være ved arrangementet, ligesom rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse Thomas Medom vil dukke op.

Velkomstarrangementet foregår i Rådhushallen, og det er altså mandag den 21. september.