B.S. skal styrke holdånden hos De Hvide

Den tidligere jægersoldat er tilknyttet AGF - i første omgang frem til sommer

Foto: Claus Fisker - Scanpix

B. S. Christiansen har tidligere været tilknyttet AGF-cheftræner Glen Riddersholms tidligere klub, FC Midtjylland. Her ses han bagerst i billedet til højre Foto: Claus Fisker - Scanpix

1 af 2

Mange fodboldklubber benytter sig af såkaldte coaches og mentaltrænere. Nu er AGF kommet med på bølgen med ansættelsen af B.S. Christiansen. Det samarbejde forventer klubben sig meget af.

- Han skal blandt andet bidrage med at få holdet til i endnu højere grad at blive et team. Det er vigtigt, når man lever i en gruppe, siger sportschef i AGF Jens Andersson til tv2oj.dk.

Lange: Skal ikke længere ændre mig

I første omgang har AGF og B.S. Christiansen givet håndslag på et samarbejde indtil sommer.

- Men ambitionen fra begge parter er, at han bliver fast tilknyttet klubben. Vi skal dog først finde ud af, i hvor stort et omfang han skal bruges, forklarer Jens Andersson.

Gode erfaringer fra FCM

Ifølge sportschefen har B. S. Christiansen allerede været inde omkring AGF i nogle uger, hvor den tidl. jægersoldat har været en del af teamet både til træning og kamp.

- Indtil nu har han arbejdet meget på det individuelle plan, og har haft samtaler med trænere og ledere. De skal lære at tænke på nye måder, der kan gavne præstationerne, fortæller sportschefen.

Riddersholm: FCK sætter dagsordenen

En af dem, der har været stærkt medvirkende til det nye samarbejde, er cheftræner Glen Riddersholm. Han har nemlig i sin tid i FC Midtjylland hyppigt brugt B. S. Christiansen i arbejdet med spillertruppen.

- Glen havde positive erfaringer med B. S., så det spillede selvfølgelig ind, siger Jens Andersson da også i den forbindelse.

På banen skal AGF i den kommende Superliga-runde op mod Esbjerg på udebane. Den kamp spilles fredag kl. 18.