Brutalt røveri mod guldsmed: Kender du disse mænd?

En mand efterlyses af Østjyllands Politi i forbindelse med røveriet hos en aarhusiansk guldsmed i mandags

Foto: Billede fra overvågningskamera

Udenfor guldsmeden ventede en fjerde gerningsmand i en flugtbil. Flugtbilen – denne sølvgrå Audi A6 Sedan - blev stjålet ved en forhandler i Vejle-området den 3.-4. oktober.

Der blev samtidig stjålet yderligere en bil fra forhandleren – denne hvide Audi A4 Sedan.

1 af 3

I forbindelse med røveriet mod Øzkan Guld i mandags efterlyser Østjyllands Politi en mand, der cirka en uge før røveriet var inde i en butik ved siden af Øzkan Guld. 

OPDATERET fredag kl. 12.00: Den pågældende person har nu snakket med politiet, og han har ikke noget med sagen at gøre, hvilket du kan læse mere om her. TV 2 | ØSTJYLLAND har derfor fjernet billedet af ham, som tidligere var en del af denne artikel.

Ifølge politiet er der ikke noget, der tyder på, at manden har noget med røveriet at gøre, men han opfordres til at rette henvendelse til Østjyllands Politi, da han har en vis lighed med den ene gerningsmand. Politiet vil gerne tale med ham for at kunne udelukke ham fra sagen.

Læs også To vidner fra guldsmed-røveri har meldt sig

Det voldsomme røveri blev begået mandag klokken 10.13 af tre maskerede mænd med mørkt hår. Under røveriet blev butiksindehaveren under tumult skåret i ansigtet med en kniv. 

På butikkens overvågningsbilleder kan man se, at maskeringen gled ned af den ene røvers ansigt, hvilket har givet politiet nogle forholdsvis gode billeder af hans ansigt.

Udenfor butikken ventede en fjerde gerningsmand i en flugtbil. Flugtbilen - en sølvgrå Audi A6 - blev stjålet ved en forhandler i Vejle-området i begyndelsen af oktober. 

Samtidig blev der stjålet yderligere en bil fra forhandleren. En hvid Audi A4 Sedan.

Læs også Rystet søn efter røveri: Håber de tosser får en høj straf

I samme døgn blev der stjålet en nummerplade - YX 33 828 - på Gøteborg Allé i Aarhus.

Flugtbilen - den sølvgrå Audi A6 Sedan - blev efter røveriet fundet på p-pladsen foran varmeværket på Skejbyvej i Aarhus N. Bilen var påsat de stjålne nummerplader YX 33 828. Den hvide Audi A6 blev senere fundet på Haremarksvej i Løsning ved Horsens.

Hvis du ved, hvem mændene er, kan du ringe på telefon 87311448. Østjyllands Politi vil også gerne høre fra personer, der har set bilerne før eller efter røveriet.

Herunder kan du se videoen fra det grove røveri mod Øzkan Guld i mandags:

01:15 Luk video