Brøndbytræner skamroser AGF-træner

Der er enorm respekt fra Thomas Franks side, når Brøndby søndag gæster AGF med Morten Wieghorst i spidsen

Der er altid en ekstra hype om kampen, når AGF møder Brøndby. Og det er ikke bare udenfor banen, men også indenfor kridtstregerne, hvor de to hold normalt varmer op med kommentarer, der sparker til spændingen.

Det er dog helt anderledes denne gang, da Brøndbytræner Thomas Frank skamroser modstanderens træner inden kampen mod AGF søndag.

For når Thomas Frank sender sit mandskab ind på den aarhusianske grønsvær, så er det med en stor mængde respekt fra Brøndby-trænerens side i retning mod kollegaen på den anden trænerbænk.

Ifølge Frank er AGF-træner Morten Wieghorst en af de dygtigste trænere, der findes på disse breddegrader.

- Morten Wieghorst er en af Danmarks dygtigste trænerkapaciteter. Han er en af de få trænere i Norden, som formår at bygge en fodboldkultur op med en klar filosofi om at dominere spillet på bolden, siger Thomas Frank til Brøndbys hjemmeside.

Træneren, som selv er tidligere U-landstræner i Dansk Boldspil-Union (DBU), roser også forhenværende landstræner Morten Olsens arbejde med den røde tråd om fodboldfilosofi, og her er Wieghorst en af få, som kan lidt af det samme.

- Der er kun en lille håndfuld af trænere i Norden, som har samme kompetencer. Her er Morten Wieghorst, Kasper Hjulmand og Kent Nielsen blandt de allerbedste.

- Derfor går vi ind til kampen med respekt for hele projektet, som AGF og Morten er i gang med at bygge op, lyder det fra Thomas Frank.

AGF er nummer ni i Superligaen med 17 point for 15 kampe. Brøndby er på fjerdepladsen med 25 point for samme antal kampe.