Brand på Aarhus Havn: En person kørt på skadestuen

Det brænder på Aarhuskarlshamn på Aarhus Havn. Politiet har haft evakueret store dele af området nær virksomheden

00:41

Der er onsdag eftermiddag udbrudt brand på virksomheden Aarhuskarlshamn på Slipvej ved industrihavnen i Aarhus. En medarbejder fik lettere brandskader på sin hånd i forbindelse med, at branden brød ud. Han er blevet kørt til behandling på skadestuen. 

Østjyllands Politi evakuerede og afspærrede tidligere på dagen området ved Sydhavnsgade/Slipvej/Celebesvej, men kl. 17.30 er afspærringerne ophævet. Efterslukningen af branden fortsætter dog. 

- Alle ansatte på Aarhuskarlshamn blev evakueret, og ifølge vores meldinger er ingen i fare på nuværende tidspunkt, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Janni Lundager, til TV2 ØSTJYLLAND.

Østjyllands Brandvæsen har nu kontrol over branden, men der har været risiko for kraftig røgudvikling og mindre brag.

- Det har brandvæsenet oplyst os, at der kan ske under slukningsarbejdet. Men som det ser ud lige nu, forventer vi ikke at udsende et sirenevarsel, siger Janni Lundager.

Det er kun virksomheder på havnen, der bliver påvirket af branden, og andre frarådes at opsøge området. 

Medarbejderne på Aarhuskarlshamn er blevet evakueret i forbindelse med branden. 

- Køretøjer, der skal til havnen, skal vælge andre ruter end ovenstående veje. Vi anmoder om, at man ikke søger mod området og overholder vores anvisninger, lyder det fra Janni Lundager. 

Aarhuskarlshamn producerer vegetabilsk olie, der er meget brandfarligt. 

Det er på virksomheden Aarhuskarlshamn på Slipvej ved industrihavnen i Aarhus, at branden er brudt ud.  Foto: Google Street View