Brand i p-hus: To biler udbrændt

Brand i Sallings p-hus i det centrale Aarhus tirsdag morgen

00:52

Foto: Jamshid Changizi

1 af 2

To biler er udbrændt totalt, mens yderligere fem-syv biler er blevet beskadiget efter en brand i Sallings p-hus i centrum af Aarhus.

Alarmen gik klokken 8.41 på, at en bil, der var parkeret i p-huset, brændte.

Politiet og brandvæsnet rykkede ud med det samme og gik igang med slukningsarbejdet.

Branden udviklede dog en del røg, og hele parkeringshuset samt ind- og udkørslerne i Østergade og Fiskergade, blev afspærret.

Politiet opfordrede folk til at holde sig indendøre

Derudover udsendte Østjyllands Politi en beredskabsmeddelelse, der opfordrede folk i området til at holde sig inden døre den efterfølgende times tid.

En varsel, der blev afblæst kort efter klokken 10, da røgen var aftaget så meget, at politi og brandvæsen vurderede, at det igen var sikkert for borgere at bevæge sig udenfor.

Politiet: Nu må du igen bevæge dig udenfor

Ingen er kommet til skade i forbindelse med branden, men hvis man har opholdt sig i det røgfyldte område og føler ubehag, opfordrer politiet til at man henvender sig til sin egen læge.

Skader på biler og p-hus

I alt er to biler udbrændt ved branden, og fem-syv biler altså beskadiget, mens der også er sket skade på noget af betonen i parkeringshuset.

Derfor vil p-huset fortsat være lukket indtil videre, men de øvrige afspærringer i området er nu ophævet.

Har man sin bil parkeret inde i p-huset, og skal man bruge den nu og her, kan man henvende sig til politifolkene i området.

Årsagen til branden er endnu ukendt.

Øverst på siden kan du se video fra redningsarbejdet på stedet.