Brand i aarhusiansk butik: Tre hold røgdykkere rykkede ud

Bygning i Brabrand plaget af uheld: Først rotter - nu brand

00:43

En brand i en købmandsbutik i det vestlige Aarhus fik tirsdag Østjyllands Brandvæsen til at rykke ud med ikke færre end tre hold røgdykkere.

Ifølge indsatsleder John Korsbak var der gået ild i en bygning på Sintrupvej i Brabrand. Da brandvæsnet ankom, havde ilden fat i to rum - et køkken og et alrum.

Da adgangsforholdene ikke var de bedste, valgte redningsmandskabet at bede om assistance.

Læs også Butik genåbner efter fund af rottelort: Der er styr på det nu

- Vi havde i alt tre hold røgdykkere på opgaven. Ilden havde fat i et køkken og et rum ved siden af køkkenet. Da vi ankom, brændte det lige under tagkonstruktionen, siger indsatsleder John Korsbak til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Videoen øverst i artiklen er filmet af Local Eyes

Brandvæsnet modtog meldingen om branden kl. 11.25. Redningsmandskabet arbejdede på stedet i cirka 45 minutter, inden de var færdige.

Læs også Adr! Rotte- og muselort overalt lukker butik i Brabrand

Ifølge Østjyllands brandvæsen kom ingen personer til skade. De to rum, hvor ilden havde fået, havde dog fået en del skader. Derudover var der røgskader i andre dele af bygningen.

I alt deltog 12 personer i arbejdet med at slukke branden.

Bygningen, hvor branden opstod, har ikke haft en heldig start på 2017. Så sent som i sidste måned måtte en købmandsbutik lukke, efter at fødevaremyndighederne fandt ekskrementer fra rotter og mus i forretningen. 

Øverst i artiklen kan du se en video fra branden på Sintrupvej.

Branden opstod i en bygning på Sintrupvej i Brabrand i det vestlige Aarhus. Foto: Google Maps