Børnehave raseret af brand

Rudolf Steiner-børnehave i Tilst lukket efter påsat brand

01:23 Luk video

Rudolf Steiner-børnehaven Markblomsten på Skjoldhøjvej 15 i Tilst holder lukket i dag, efter at halvdelen af børnehaven i nat blev raseret af en påsat brand.

Alarmen indløb klokken 01.44 natten til onsdag, hvor brandvæsen, politi og lægebil rykkede ud til den røde træbygning, der stod i flammer.

Taget raseret
Politiet konstaterer her til morgen, at børnehavens tagkonstruktion er delvist raseret, og at resten af institutionen er skadet af røg og sod.

Branden efterforskes nu som en påsat brand, oplyser politikommissær Mogens Brøndum.

Det skyldes, at der er fundet to arnesteder til branden; nemlig i gavlen i institutionens nordvestlige ende og i en brændestabel i den modsatte ende af huset.

Det betyder også, at politiet nu beder eventuelle vidner om at henvende sig med oplysninger, der kan være med til at opklare årsagen til branden.

Kontaktede forældre
Børnehavens leder var ifølge politiet til stede fra klokken 6.30 for at tage imod de forældre og børn, som man ikke har kunnet kontakte på telefon.

Bestyrelsesformanden for børnehaven oplyser til TV 2 | ØSTJYLLAND, at børnene, der skulle have opholdt sig i børnehaven, er blevet genhuset andre steder.

Opdateret kl. 11.15.