Bookmaker: Træner fyres

AGF-cheftræner får sparket, spår bookmaker

Sølle ét point og 12 indkasserede mål i de seneste fire superligakampe sender AGF på vinterferie på en skuffende ottendeplads.

Alt tyder på, at Peter Sørensen er i gang med sin hidtil dårligste sæson som cheftræner for AGF, og spørger man bookmakeren NordicBet får han næppe lov til at gøre arbejdet færdigt.

Der er således kun odds 1,75 på, at Sørensen er fortid i AGF, når forårssæsonen skydes i gang.

- Peter Sørensen blev ved ansættelsen i 2010 vurderet som et kæmpestort trænertalent med landsholdspotentiale, og man var i AGF ret sikker på, at topplaceringerne nok skulle komme, hvis den nye træner blot fik et solidt materiale at arbejde med. Men der er sket det stik modsatte, udtaler NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen i en meddelelse.

AGF fik tæv af FC Midtjylland

Peter Sørensen indledte regeringstiden i Aarhus med en oprykning og førte derefter de ambitiøse østjyder til en femteplads efterfulgt af en noget skuffende syvendeplads.

I denne sæson er det gået helt skævt, og det er netop den manglende udvikling, som ifølge NordicBet er den største trussel mod Peter Sørensens status som Superligatræner i smilets by. Straks efter søndagens nederlag til FC Midtjylland var klubben ganske vist ude at forsvare Peter Sørensen, men det skal man ifølge NordicBet ikke lægge det store i.

- Det er som regel det sidste, der sker før træneren bliver bedt om at gå, så vi bliver ikke overraskede, hvis fyringen bliver offentliggjort i denne uge. AGF har allerede forhørt sig i trænermiljøet om mulige emner, og det er uden tvivl også det bedste tidspunkt på hele året at skifte træneren ud på, da der er over to måneder til næste kamp, siger Tonni Munk Jensen.