Boksning hos Dansk Autohjælp er lige efter chefens hoved

Fredag formiddag blev der slidt og slæbt hos Dansk Autohjælp i Risskov

01:40

Det er ikke kun skolerne, der holder motionsdag.

Det gælder også arbejdspladserne – og hos Dansk Autohjælp i Risskov gik de hele vejen med boksebold og handsker.

- Vi har længe ønsket os sådan en på kontoret, som vi kan stå med engang imellem, siger Dorthe Foldager, der er bogholder hos SOS Dansk Autohjælp. 

Læs også Østjyder er vilde med en helt ny form for motion

Man skulle ikke tro, at der var gode tal på bundlinjen i at lade sine medarbejdere bokse i arbejdstiden, men chefen hos Dansk Autohjælp er udmærket tilfreds med, at arbejdstiden går med den slags engang imellem.

- Det er rigtig vigtigt, at de holder sig i form, og det er en rigtig god måde at gøre det på, siger Jan Bøjstrup Christensen, der er direktør hos SOS Dansk Autohjælp.

Læs også Forsker om flere dopede motionister: Ser ikke sig selv som misbrugere

Det kan da også give rigtig god mening at socialisere og motionere på arbejdspladsen. Det fortæller en ekspert på området.

- Der bliver dannet andre hold og konstellationer, end der gør til daglig. Når man mødes på fodboldbanen er det lige meget, om man arbejder på ledelsesgangen, på lageret eller i kantinen. Der er andre roller på spil, siger Mette Vittrup Schmidt, der er kommunikationskonsulent hos Dansk Firmaidræts Forbund.

Se mere i indslaget øverst i artiklen. 

Obs: I indslaget fremgår det, at direktørens navn er Jens Bøjstrup Christensen. Hans rigtige navn er Jan Bøjstrup Christensen.