Boksestævne for udsatte unge i Aarhus

Organisationen Fundamentet skaber ny fundraising-event

Organisationen Fundamentet, der til daglig hjælper byens udsatte unge videre i livet, har valgt at lave en helt ny form for fundraising.

Lørdag 7. november byder de nemlig velkommen til boksestævne i det tidligere Aarhus Amatør Bokseklub, Champs Camp, på havnen i Aarhus.

Steffen Rasmussen, der er daglig leder af organisationen Fundamentet, går selv i ringen for at sælge billetter, og håbet er, at boksestævnet vil rejse kapital til Fundamentets arbejde med socialt udsatte unge i Aarhus.

- Jeg har drømt om at bokse i mange år, og da vi manglede penge til at sende de unge ud i verden, fik jeg for alvor motivationen. Tre gangen om ugen træner jeg nu med træner og sparringspartner, og pt. har jeg haft forstuvet næse og en skade på den ene arm - men jeg har til gengæld aldrig været i bedre form, og jeg føler mig vildt klar på kampen!, siger daglig leder, Steffen Rasmussen, i en pressemeddelelse.

Udover hovedkampen vil der være tre andre amatørboksekampe samme aften. Dørene åbner kl. 19.30 og kl. 20.00 starter de første kampe.

Billetterne koster 50 kr., de købes i døren og går ubeskåret til at støtte arbejdet med at tilbyde byens udsatte unge fællesskab, trygge rammer og oplevelser.

20181025-173209-2-1920x1277we

play Kænguru hoppede rundt i østjysk villakvarter

20210727_175821

play Kevin trodser sit handicap: Cykler og står på paddleboard

djrus marias piger

play Vilde vandmængder i forlystelsespark: -Det var meget voldsomt

szexm9ijlwe14qxl720210726162640

play Fik nok af billetsnyd: Buschauffør parkerer for sidste gang

Politibil

Først kørte hun narkokørsel, så kradsede hun og spyttede på politiet

Anne-Marie Rindom

Østjysk guldhåb ligger på førstepladsen ved OL

Dagens mest læste