Bøderegn i bybusserne

Så meget snyder aarhusianerne

24 nye kontrollører havde i dag første arbejdsdag i de aarhusianske bybusser. Det betyder, at der nu er 31 kontrollører.

Det er mere end fire gange så mange kontrollører i forhold til antallet de seneste par måneder, hvor der kun har været syv.

Kontrollørerne, som er blevet hyret af Midttrafik, kommer fra vagtselskabet G4S. De havde i dag travlt med at kontrollere aarhusianernes billetter.

- Folk var overraskede over at se os, så fik skrevet mange udgifter, siger buskontrollør Torben Jensen til TV 2 | ØSTJYLLAND. ?

Allerede i går tyvstartede 15 af kontrollørerne med at foretage billetkontroller. På bare tre timer fik de udskrevet hele 104 bøder.

- Det gik faktisk rigtig, rigtig godt. Folk var meget positive. Der blev taget rigtig godt imod os, og vi fik også lavet mange buskontroller og fik skrevet en del afgifter, så det var en stor succes, siger buskontrollør Torben Jensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Lige nu er Midttrafik 1,6 millioner kroner under budget på grund af, at der kun har været syv kontrollører siden april måned.

De 104 bøder fra i går svarer til en indtjening på 78.000 kroner.