Bøderegn efter techno-fest

24 personer skal betale bøde efter techno-fest

Der var så mange personer, der var påvirket af euforiserende stoffer til en stor techno-fest i Aarhus i lørdags, at politiet ganske enkelt ikke kunne få dem alle anholdt. Dog blev til 24 sager.

24 personer må til tegnebogen for at betale en bøde på 3.000 kroner per mand, efter et techno-brag i lørdags i det vestlige Aarhus på Palludan Müllers Vej. Bødeblokken var rødglødende hos Østjyllands Politi, der under sin færd med at uddele bøder kunne konstatere, at der var så mange, der var påvirket af stoffer, at de ikke kunne at skrive dem alle.

Dem, de så nåede at skrive var 24 mænd - alle i alderen 18-35 år.

Der blev fundet euforiserende stoffer i form af amfetamin, kokain, MDMA, fantasy, ketamin, ecstasy og hash.

- Det var arrangøren selv, der havde anmeldt festen, og da vi ved, at der ofte er stoffer til den slags fester, så har vi selvfølgelig en interesse i at komme derud at se, om nogen er i besiddelse af noget. Vi tager ofte af sted på den måde, når der er store techno-fester, siger vicepolitikommissær hos Østjyllands Politi, Kristian Harlev, til stiften.dk.

Udover en sand bøderegn for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer, så forløb festen ganske roligt - bortset fra en episode, hvor en ung kvinde blev fundet bevistløs og kørt på hospitalet.