Blev påkørt og slynget 15 m hen ad vejen

En 16-årig løber er stadig indlagt efter et færdselsuheld lørdag aften

Foto: Google Maps

Umiddelbart er en 16-årig mand fra Aarhus sluppet heldigt, da han blev påkørt i et fodgængerfelt på Rymarken i boligområdet Bispehaven i den vestlige del af byen. Manden blev i forbindelse med påkørslen kastet op i luften og slynget 15 meter hen ad vejen.

Det var en 67-årig mandlig bilist, som ramte ham, men de nærmere omstændigheder for trafikuheldet er endnu ikke fastlagt.

- Det skal nærmere undersøgelser og spor fra stedet klarlægge. I forhold til den unge mands tilstand, så er den ikke livstruende. Han er dog stadig indlagt, og har pådraget sig et brækket kraveben og et brækket ribben, siger vagtchef hos Østjyllands Politi Christian Riis til tv2oj.dk.

Eftersom det endnu ikke vides, hvad der præcist er sket, kan vagtchefen heller ikke svare på, om uheldet får konsekvenser for den 67-årige bilist.

Mand løsladt efter vild kørsel i Aarhus

Overså fodgænger

- Om han bliver sigtet for en lovovertrædelse, er for tidligt at sige, lyder det fra vagtchefen.

Lige efter midnat skete et lignende trafikuheld i Aarhus. Her var det en 31-årig kvindelig fodgænger, som blev ramt.

- Umiddelbart er dette uheld mindre alvorligt. Kvinden blev bragt til skadestuen med skader i ansigtet og smerter i maven, fortæller Christian Riis.

Årsagen til denne påkørsel skal ifølge vagtchefen formentlig findes i, at den 30-årig kvindelige bilist overså fodgængeren, men heller ikke her forelægger de nærmere omstændigheder på nuværende tidspunkt.

Uheldet skete, da bilisten ville svinge til venstre fra Skovvangsvej ud på Nordre Ringgade.