Bjørnene satte supermændene på plads

Fredag aften vandt aarhusianske Bakken Bears komfortabelt på udebane mod Stevnsgade Supermen

Det var en forsmag på det kommende slutspil, der blev taget fredag i Nørrebrohallen i København, da Bakken Bears gæstede Stevnsgade Supermens hjemmebane.

På papiret var det en ligegyldig kamp, men det faktum at de to mandskaber står over for hinanden i kvartfinalerne, gjorde opgøret lidt mere interessant.

På forhånd var bjørnene udråbt som store favoritter, og allerede i kampens første periode levede aarhusianerne op til favoritrollen. Efter de første 10 minutters spil var Bakken foran 11-22.

Læs også Bjørnene fik flot udesejr i Næstved

Og det blev bestemt ikke bedre for de københavnske værter i anden periode. Stevnsgade havde rigtig svært ved at komme til scoringer, mens det gik betragtelig lettere for gæsterne. Især Shawn Glover var flyvende, og han var en stor del af årsagen til, at Bakken Bears førte med sikre 25-46 ved pausen.

Vandt også anden halvleg

Nu skulle der virkelig ske en opblomstring for supermændene fra Stevnsgade, hvis kampen skulle blive spændende. Den kom aldrig. Tredje periode fortsatte af samme spor som de to første, og Bakken vandt de 10 minutters spil med 12-25.

I fjerde og sidste periode kørte udeholdet sejren stille og roligt hjem. Bjørnene vandt perioden med syv point, og dermed endte opgøret 53-94.

Læs også Cimbria kollapsede mod bundholdet

For Bakken Bears blev Shawn Glover topscorer med sine 19 point, mens det var Stevnsgades Alonzo Brooks, der voldte Bakken flest problemer. Han lavede 14 point og derudover otte rebounds.