Billetter til teaterkoncert revet væk

Alle 22.000 billetter til teaterkoncerten Imagine er solgt

Teaterkoncerten Imagine på Aarhus Teater har sat billetrekord. 22.000 har købt billet til forestillingen, men det tal i sig selv er ikke nok til at sætte rekord. Det handler i stedet om, at det tidlige tidspunkt, hvor Aarhus teater må melde alt udsolgt.

- I mine mange år på Aarhus Teater kan jeg ikke huske, at vi har meldt totalt udsolgt blot 14 dage inde i spilleperioden. Og det skyldes ikke, at vi optrådte i søndags til DR og TV2's indsamlingsshow, der var billetterne allerede solgt, siger billetchef Mette Thomsen i en pressemeddelelse.

Prøverne til Imagine er i gang

- Allerede 14. september havde vi bogstaveligt talt ikke flere billetter, og vi kan desværre ikke forlænge spilleperioden, da Teaterkoncert Imagine skal spille videre på Aveny-T fra 9. oktober, fortsætter hun.

Teaterkoncerten har samtidig været med til at sikre, at nye publikummer har fundet vej ind i teatersalen. Aarhus Teater oplyser, at 13 procent af det samlede antal publikummer ikke har været i teatret de seneste 10 år.

Kritik af teaterkoncert: Mere et mareridt end en drøm

Det er ikke kun Imagine, der har solgt godt i denne sæson, også forestillingen Frøken Julie er populær blandt publikum.

Siden premieren 4. september er 90 procent af billetterne solgt, og forestillingen er særligt populær blandt de unge.

- Hele 37 procent af vores publikum til Frøken Julie er under 25 år eller studerende, og det er ikke kun skoler, som kommer, der er også mange unge løssalgskunder. Jeg tror blandt andet, at det er vores nye billetkoncept med 50 kroners billetter til unge under 25 år, der er ved at slå igennem, siger billetchefen.