To bilister røg i slagsmål midt på vejen: Nu er begge anholdt

Onsdag eftermiddag blev to bilister i Aarhus V så sure over hinandens kørsel, at de endte i slagsmål.

Bilister endte i håndgemæng i krydset ved Viborgvej/Sommervej i Aarhus V. Foto: Mads Claus Rasmussen - Ritzau Scanpix

Du kører for tæt. Nej, du kører helt åndssvagt.

Østjyllands Politi fik onsdag eftermiddag omkring klokken 17 en anmeldelse om, at to mænd var oppe at toppes ude i trafikken i krydset ved Viborgvej/Sommervej i Aarhus V.

Læs også Rekordhøjt smittetal: Så mange nye er smittede i din kommune

Det fortæller kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen.

- En 30-årig og en 32-årig mand diskuterede tilsyneladende om, hvem der kørte dårligst, og det udviklede sig til håndgemæng, siger Jakob Christensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Den 30-årige mand følte sig provokeret af den 32-årige mand, som han mente kørte alt for tæt bag ham. Til gengæld mente den 32-årige, at den 30-årige kørte helt åndssvagt foran ham, og begge biler holdt ind til siden ved krydset.

"Ubehageligt at se på"

Her steg den 32-årige ud af sin bil og bankede på den 30-åriges rude, mens han gestikulerede voldsomt.  Den 32-årige steg ud, og det førte ifølge vidner til et håndgemæng mellem de to mænd. 

Læs også Lyspunkt i coronatiden: 150 nye jobs oprettes i Østjylland

- Det var et mindre håndgemæng, og der er ingen, der er kommet til skade. Men det er selvfølgelig ubehageligt for andre folk at se på det, siger kommunikationsrådgiveren.

Begge bilister er senere blevet anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden ved at have indledt et slagsmål.