To biler totalt udbrændt på p-plads i Aarhus V

En voldsom brand beskadigede flere biler i det vestlige Aarhus, og udbrændte to natten til søndag

Østjyllands Brandvæsen blev i nat omkring kl 3.25 kaldt ud til en brand på en parkeringsplads på Høgevej i Aarhus V. Her var en personbil af endnu ukendte årsager brudt i brand, og ilden herfra udviklede sig voldsomt.

- Ilden fik fat i bilen, der holdt ved siden af, og de to køretøjer udbrændte helt. Flere andre biler i området blev skadet under branden, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Stig Heidemann, til TV2 ØSTJYLLAND.

Politiet er indtil videre ikke nået længere end til at kigge på de to biler, og skal nu arbejde videre med, hvordan branden er opstået, og om den kan være påsat.

- Vi ved, i hvilken bil branden opstod og har ganske kort snakket med ejerne af de beskadigede biler. Men der venter et større arbejde forude, siger Stig Heidemann.

Han afviser, at branden har noget at gøre med de uroligheder, der har været i det vestlige Aarhus gennem de seneste måneder.

- Det er i hvert fald ikke noget, vi på nuværende tidspunkt har mistanke til – at der er en kobling mellem denne brand og urolighederne, lyder det fra vagtchefen.

Du kan se de store skader på bilerne øverst på siden.  

050321 Hjarnø Havbrug 1930 VTR Still

Retssag mod havbrug følges tæt: - De skal ha' lov at rydde op

hest2

Dyr på Molslaboratoriet undersøgt af politiet

Hans Jørgen Haysen

SMS-beskeder medvirker til at fælde Haysen

Smukfest

liveblog COVID-19 LIVE: Partier vil øge tempo på forhandling om festivalkompensation

AGF-Sønderjyske

Østergaard: Stadion-forsøg skal afsløre kviktestens pålidelighed

image5

En person fundet død i villakvarter i Silkeborg