To biler totalt udbrændt på p-plads i Aarhus V

En voldsom brand beskadigede flere biler i det vestlige Aarhus, og udbrændte to natten til søndag

Der er sket store skader på de to biler ved parkeringspladsen i det vestlige Aarhus.

Der er sket store skader på de to biler ved parkeringspladsen i det vestlige Aarhus.

Bilerne holdt parkeret på Høgevej i Aarhus V. Foto: Google Maps

1 af 3

Østjyllands Brandvæsen blev i nat omkring kl 3.25 kaldt ud til en brand på en parkeringsplads på Høgevej i Aarhus V. Her var en personbil af endnu ukendte årsager brudt i brand, og ilden herfra udviklede sig voldsomt.

- Ilden fik fat i bilen, der holdt ved siden af, og de to køretøjer udbrændte helt. Flere andre biler i området blev skadet under branden, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Stig Heidemann, til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Bilist bragede ind i træ: Motor flået ud af bilen

Politiet er indtil videre ikke nået længere end til at kigge på de to biler, og skal nu arbejde videre med, hvordan branden er opstået, og om den kan være påsat.

- Vi ved, i hvilken bil branden opstod og har ganske kort snakket med ejerne af de beskadigede biler. Men der venter et større arbejde forude, siger Stig Heidemann.

Læs også Knud Aage i krig om p-bøde: Dårlig stil af Europark

Han afviser, at branden har noget at gøre med de uroligheder, der har været i det vestlige Aarhus gennem de seneste måneder.

- Det er i hvert fald ikke noget, vi på nuværende tidspunkt har mistanke til – at der er en kobling mellem denne brand og urolighederne, lyder det fra vagtchefen.

Du kan se de store skader på bilerne øverst på siden.