Biler på stribe blev smadret: Serie-hærværksmand på spil

Natten til søndag fik over 10 biler smadret ruder i Aarhus-forstaden Lystrup. Borgerne står rystede tilbage

Det var et trist syn, rigtig mange beboere i Lystrup vågnede op til søndag. Mange har nemlig fået smadret ruder i deres biler, efter at en endnu ukendt hærværksmand gik amok på utallige køretøjer i nat. Ifølge Østjyllands Politi har man indtil videre fået 10 anmeldelser om smadrede biler.

En af de ramte er Anna-Louise Krüger Thorsted, der bor i Solbærhaven – bare på denne vej har fire biler fået smadret ruder, og hendes bil er en af de mest medtagede.

- Det er ret voldsomt, og man får da et chok. Først var jeg nervøs for, om det var noget personligt, når min bil var så smadret, men nu kan se, at det er gået udover mange. Først tænker man også, at der har været indbrud, men intet er stjålet. Det er meningsløst, siger Anna-Louise Krüger Thorsted til tv2oj.dk.

Østjyllands Politi efterforsker i øjeblikket sagen, og man har en idé om, hvad der er sket.

- Meget kunne tyde på, at det er en person, der måske på vej hjem fra byen har set sig sur på bilerne. Det er sket i løbet af natten på Solbærhaven og de omkringliggende veje, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Thomas Hinge, til tv2oj.dk.

Han fortæller videre, at der med sikkerhed vil blive kigget meget alvorligt på sagen.

- Det her er groft hærværk, og vi har nogle efterforskningsmuligheder, vi tager i brug nu, forklarer vagtchefen.

Har du set noget mistænkeligt i området i nat, hører Østjyllands Politi gerne fra dig på tlf. 114.

 
  Foto: Google Maps