Bilbrand gav store forsinkelser på motorvej

Bil i flammer forsinkede morgentrafikken ind mod Aarhus på E45

Store flammer og sort røg stod op fra bilen, der holdt i nødsporet og brændte.

Flammer og røg stod lidt før klokken otte fredag morgen op fra en bil i nødsporet på E45. Bilbranden udviklede røg, som betød, at politiet i en periode lukkede motorvejen i sydgående retning kort før motorvejskrydset Aarhus Nord.

- Det lader til, at det var nogle tekniske problemer som har fået bilen til at bryde i brand, fortæller vagtchef ved Østjyllands Politi Bo Christensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Ifølge Randers Amtsavis startede branden i bilens motor af sig selv. Det var en 51-årig kvinde, som kørte bilen og både hun og hendes 52-årige kollega nåede ud af bilen inden flammerne for alvor fik fat. 

Læs også Overrevet letbane-ledning gav problemer: - Vi ved ikke, hvordan det er sket

Brandvæsenet har fået slukket branden og var omkring kl. 9.20 færdige med oprydningsarbejdet. Under slukningsarbejdet opfordrede politiet bilisterne til at køre af på afkørsel 44 ved Ødum Hadsten. 

Nu kan man imidlertid godt passere stedet, hvor bilen brændte.

Forstyrrer trafikken

Ifølge Vejdirektoratet kan bilbrande godt drille trafikken i et godt stykke tid. Selvom der nu er ryddet op efter bilbranden, skulle man helt frem til klokken 10 regne med forsinkelser. 

- Når det er en bil i brand, så er der en røgudvikling, som gør at sigtbarheden er dårlig og det forstyrrer trafikken, fortæller vagthavende ved vejdirektoratet Jakob Riis-Petersen.