Big Chris: Ingen finale-ønsker

Bakken Bears er klar til finalen, men det står endnu ikke klart, hvem de skal møde

Basketballholdet Bakken Bears gjorde arbejdet færdigt i aftes og vandt over Team FOG Næstved. Dermed er Bakken Bears finaleklar efter en 3-1-sejr i serien bedst af fem kampe.

I den anden semifinale skal Horsens IC og Svendborg Rabbits ud i femte og afgørende kamp. Bakken Bears' tårnhøje profil Chris Christoffersen har ingen ønskemodstander i finalen.

Se: Mød bjørnenes kæmpe fordel

- Det er svært, for det er to gode hold. Der er fordele og ulemper ved begge hold. Svendborg ville nok få problemer mod vores store spillere, mens Horsens IC ville få problemer med vores små hurtige spillere, siger Chris Christoffersen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Den 218 centimeter høje bornholmer har selvtilliden i orden før finalerne, der spilles bedst af syv kampe.

- Vi er kommet ud af grundspillet som etter, og så må de andre hold spille for at få lov at møde os. Vi burde have en god chance mod begge hold, siger 'Big Chris'.

Se: Bjørnene sikrer finalepladsen

Den sidste semifinale mellem Horsens IC og Svendborg Rabbits spilles på fredag i Horsens. Det giver Bakken Bears lidt ekstra dage uden kampe. Men er det en fordel eller en ulempe at få brudt kamprytmen?

- Jeg tror, det er godt for os, for vi har jo et lidt ældre hold med nogle tunge herrer som mig selv. Men vi skal træne i morgen og træne hårdt hele ugen, så større bliver pausen heller ikke, siger Chris Christoffersen.