"Bideoffer": Jeg troede, han ville give mig en krammer

Lucas Nielsen har en øm kind dagen efter, han blev bidt på Heidi's Bier Bar

22-årige Lucas Nielsen havde set frem til en sjov lørdag aften i byen med arbejdskollegerne fra OK, og det gik også ganske glimrende på Heidi's Bier Bar i Klostergade - lige indtil en 29-årig mand helt umotiveret valgte at bide ham i kinden.

Lucas Nielsen har aldrig tidligere mødt den 29-årige mand, og han troede i første omgang, at der var en krammer på vej.

- Jeg stod på dansegulvet, da han ret målrettet kom hen imod mig, og jeg troede først, han ville give mig en krammer. I stedet bed han mig i kinden. Jeg havde fået lidt at drikke, så jeg mærkede det ikke så meget, men det sved, og det svider stadigvæk, siger Lucas Nielsen til tv2oj.dk og fortsætter:

Gerningsmand bed 22-årig mand i ansigtet

- Jeg var i chok, da det skete og gik ud på toilettet for at se mig i spejlet. Jeg kender en af dørmændene og fortalte ham, hvad der var sket. Derefter var der to dørmænd, der tog fat i ham, og jeg gik uden for, hvor politiet afhørte mig, lyder det fra Lucas Nielsen.

Når han ikke arbejder på OK's hovedkontor, læser han virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet, og han er ikke prototypen på en slagsbror.

- Jeg er det stik modsatte af en slagsbror, og jeg gjorde ikke noget, der kunne være motiv til, at han ville bide mig. Jeg havde en god aften og var hverken flabet eller provokerende, fortæller Lucas Nielsen.

Groft overfald: Bed mand i næsen på værtshus

Dagen derpå har han stadig et tydeligt mærke på kinden, og der går et stykke tid, før den normale farve vender tilbage til kinden.

- Jeg håber snart, det går væk igen, så jeg kan se normal ud. Det er vist godt, at jeg kun sidder og taler med folk i telefonen og ikke serverer franske hotdogs for OK, griner Lucas Nielsen.

Han var mere eller mindre på vej hjem fra Heidi's Bier Bar, da han blev bidt i kinden, men han var ikke forbi skadestuen for at blive tjekket.

- Nej, det var ømt og hævet, men der var jo ikke gået hul på det. Min mor har anbefalet mig, at jeg lige tage til læge og bliver tjekket, så det gør jeg nok, siger Lucas Nielsen.