Belønner ansatte med en ekstra månedsløn

I alt uddeler Bestseller godt 300 millioner kroner til de ansatte.

Arbejder du i Bestseller, har du en god grund til at kigge en ekstra gang på lønsedlen for november.

Tøjgiganten, der blandt andet har et stort kontorhus på havnen i Aarhus, har nemlig valgt at belønne alle ansatte med en ekstra månedsløn - bonussen udbetales i forbindelse med november-lønnen.

Det sker efter en turbulent tid med Covid-19 og nedlukninger. Virksomheden ønsker at anerkende de ansattes 'store holdindsats' igennem pandemien.

– Vi har unægtelig været igennem nogle udfordrende måneder, men vi kan se, vi har kæmpet os stærkt tilbage. Det har alle en kæmpestor andel i, og det vil vi gerne anerkende. Og gøre det med en markant belønning. Vi er i den grad taknemmelige for, at vi står, hvor vi står nu, siger Anders Holch Povlsen, ejer af og direktør i Bestseller, i en pressemeddelelse.

På havnen i Aarhus ligger Bestsellers nyopførte kontorbygning.
På havnen i Aarhus ligger Bestsellers nyopførte kontorbygning. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Og smilene må være store i disse dage i familien Holch Povlsen, der bor på herregården Constantinsborg ved Årslev Engsø uden for Aarhus. 

Bestseller-ejeren og konen Anne blev nemlig forældre til en dreng i slutningen september. Så sent som i marts 2020 fik parret tvillinger, to piger.

'Alle har del i det'

I alt uddeler Bestseller cirka 300 millioner kroner fordelt mellem 17.000 ansatte. Hver får et beløb, der svarer til den normale månedsløn.

- Det har været en fælles indsats, hvor alle har medvirket til at gøre en forskel i det seneste år. Derfor får alle kolleger en anerkendelse – uanset om man er designer, butiksansat, IT-ekspert eller arbejder med logistik. Alle har del i det, vi har leveret i en helt ekstraordinær periode, og det vil vi gerne hylde, siger Anders Holch Povlsen.  

Bonussen

Rekordregnskab for Bestseller

Det seneste regnskabsår har været særdeles lukrativt for Bestseller, der står bag tøjmærker som Jack & Jones og Vero Moda.

I regnskabsåret, der løber fra august 2020 til juli 2021, har den danske modekoncern tjent 4,6 milliarder kroner før skat, skriver Ritzau.

Det er det højeste i selskabets historie, oplyser Bestseller i en pressemeddelelse.

Bestseller har i regnskabsåret solgt for i alt 26,4 milliarder kroner. Det er knap 2,3 milliarder kroner mere end regnskabsåret før.