Belizisk landsholdsspiller til Bakken Bears

Den nye træner i Bakken Bears genforenes med en af sine tidligere spillere. Charlie Burgess har tegnet en et-årig kontrakt.

Charlie Burgess spillede i sidste sæson i Salon Vilpas i Finland, hvor chefen var den nuydnævnte Bakken Bears coach, Philip Dejworek.

Nu genforenes de to i den århusianske klub, som har tegnet en et-årig kontrakt med Burgess. Den 26-årige guard har både amerikansk og belizisk statstborgerskab og er fast mand på Belizes landshold.

Han har tidligere spillet for det amerikanske collegehold Texas Tech hos den berømte amerikanske coach og OL-guldvinder, Bobby Knight, ligesom basketkarrieren også har bragt ham til Uruguay.

- Charlie kommer med en god basketballuddannelse. Han har spillet for coach Knight, der er den mest vindende af alle NCAA coaches, og som er den bedste basketball coach nogensinde. Endvidere er det ekstremt vigtigt, at Charlie har international erfaring med Belizes landshold, og at han faktisk havde lyst til at spille for undertegnede igen, siger Bakken Bears coach, Philip Dejworek.

I Finland havde Burgess femteflest assists i ligaen, mens han samtidig scorede 16,6 point pr. kamp og tog 7,1 rebounds.