Bears-profil lugter blod

Horsens IC kan afgøre DM-finalen fredag, men Bakkens Jonas Zohore vil det anderledes

Billede fra en af de tidligere DM-finaler

Mændenes DM-finale i basketball er blevet til en vaskeægte gyser, efter at Bakken Bears har reduceret til 3-2 i serien bedst af syv kampe.

Se: Bakken Bears vinder 5. kamp

I dag, fredag, får Horsens IC en ny chance for at sætte tingene på plads, og det bliver endda i egen hule. Men Bakken Bears' Jonas Zohore tror ikke, de får noget at fejre.

- Jeg tror, de var klar til at poppe champagneflaskerne i vores hal, og jeg tror også, de har dem på køl nu. Men det kommer ikke til at ske, hvis vi får noget at skulle have sagt, det kan jeg godt love, siger Jonas Zohore til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han mener, at Bakkens sejr i kamp 5 har sat pres på Horsens.

- De ved godt, at hvis vi napper sejren i denne kamp, så bliver det ikke rart for dem at komme tilbage i bjørnehulen, hvor det ligger til os, siger Jonas Zohore med henvisning til, at Bakken Bears har fordel af en ekstra hjemmebanekamp, hvis serien skulle gå i syv kampe.

Det har de, fordi de vandt grundspillet i ligaen foran netop Horsens.

Jonas Zohore var den helt store oplevelse i kamp 5, som Bakken Bears vandt med 75-73. Her lavede den unge dansker 23 point og blev kampens topscorer.

- Jeg var aggressiv og fokuseret på at hjælpe holdet og give alt, hvad jeg har, siger Jonas Zohore om baggrunden for den gode kamp.

Se: HIC satser på hjemmebane

Kamp 6 begynder i aften klokken 19.15, og hvis Horsens IC vinder bryder de Bakken Bears' mangeårige dominans i herrernes basketliga.