Bears: Derfor må Chris være med i 'Vild med dans'

Bakken Bears mister vigtige træningstimer- og kampe med Chris Christoffersen, fordi han skal skøjte rundt på et dansegulv

36-årige Chris Christoffersen er professionel basketballspiller, og derfor kan det virke mærkeligt, at han får lov af sin klub Bakken Bears at stille op i 'Vild med dans'.

Han har misset både træning og træningskampe i løbet af de seneste uger, men hvorfor har han overhovedet fået lov til at trappe ned på sit professionelle sportsliv for at være med i et underholdningsprogram?

- Det giver jo dels en masse omtale af sporten og af vores klub, og dels er det for Chris' skyld. Han er 36 år, og nu kan vi se, om vi kan hjælpe ham til en platform efter livet som basketballspiller, siger sportschef i Bakken Bears Michael Piloz til tv2oj.dk.

Han erkender, at truppen betaler en pris, og Michael Piloz kan da også hurtigt få et problem, hvis hans 218 centimeter høje centerspiller kommer langt i konkurrencen.

- Vi betaler jo en pris, og hvis han stadig er med i november, så bliver det et problem, fordi vi har nogle Europa Cup-rejser. Der kan man måske forestille sig, at vi skal have hans makker med på turene, så de kan øve, siger Michael Piloz.

Indtil videre får Chris Christoffersen dog lov til at danse videre.

Aarhus Universitet

Universitet til udvekslingsstuderende: Genovervej om I vil afsted

Eva Secher Mathiasen

Corona har ramt danskerne på psyken

Djursland Lilleskole

playDanmarks nok mindste friskole går konkurs

Museum Østjylland

play VIDEO: Kæmpe lager sikrer østjysk historie

john Møller Kørerlærer

play Alle køreprøver udsat igen: Kasper må se langt efter sit kørekort

hussalg til salg hus bolig boligmarked boligmarkedet ejendomsmægler

play Boligmarkedet tordner frem: Husene bliver flået væk i rekordfart