Barndomsvenner åbner tøjbutik inspireret af vestjyske fiskere

De to venner vil rebrande nostalgien fra det hårde liv på Vestkysten

02:08

1 af 2

Nogle gange bliver de største drømme ved det, de er, nemlig drømme. Og andre gange bliver de ført ud i livet. Barndomsvennerne Lasse Kornum og Rasmus Matthiesen har netop realiseret deres drøm, da de har åbnet en ny butik i hjertet af Aarhus.

- Det er sjovt, at lige siden vi var 16 år gamle, har vi snakket om, at vi gerne ville møde hinanden på håndboldbanen, hvor vi spillede for hvert vores ligahold. Og så ville vi gerne starte et tøjmærke samme. Og nogle gange med de der utopiske drengedrømme, der tænker man, at de går aldrig opfyldelse. Men det er rent faktisk det, der er sket, siger Lasse Kornum.

I butikslokalet i Lakor i Graven hænger Lasse Kornums design. En tøjlinje, der er inspireret af det hårde fiskerliv på den danske vestkyst krydret med deres fælles passion for surfing.

Hovsa: Værten hænger i bremsen

Af samme årsag bærer tøjlinjen en pibe som logo, da de vestjyske fiskere var kendt for altid at have en pibe hængende i munden.

Inspirationen fra surfing og et liv i Klitmøller - også kendt som Cold Hawai - har desuden givet de to venner en samarbejdsaftale med surfbutikken i Klitmøller, der sælger den nye tøjlinje.

Se et klip med de to barndomsvenner i videoen øverst i artiklen. Du kan se hele udsendelsen med barndomsvennerne i 'Livet + det løse' på TV 2 | ØSTJYLLAND torsdag aften kl. 19.30. Du kan også se udsendelsen her