Bank laver ny aftale med AGF

Arbejdernes Landsbank øger samarbejde med AGF

Foto: Ejgil Lihn

Arbejdernes Landsbank og AGF har udvidet samarbejdet, så banken også bliver en stor aktør i klubbens talentarbejde.

Parterne har indgået en ny aftale, der blandt andet sætter bankens logo på fronten på trøjerne i alle AGFs undgomsrækker, ligesom logoet skifter placering på førsteholdets trøjer, hvor det flytter fra brystet til ryggen.

- Det er et udtryk for et godt samarbejde gennem flere år, som nu bliver udvidet, siger Jørn Klinge, der er kommerciel direktør i AGF, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han vil ikke sætte tal på, men bekræfter, at den nye aftale er af en større økonomisk værdi.

- Det er godt et år siden, at vi valgte at blive koncernpartner i AGF og blandt andet fik vores logo på førsteholdets spilletrøje. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og den synlighed, det har medført, og derfor går vi nu skridtet videre og engagerer os i AGFs talentarbejde, siger Lisbeth Holm Benattia, der er marketingchef i Arbejdernes Landsbank, i en pressemeddelelse.

Hun fortsætter:

- Klubben gør en målrettet og seriøs indsats for at løfte ungdomsfodbolden i Østjylland, og vi vil gerne understøtte denne udvikling og være en aktiv medspiller i de aktiviteter, der afholdes for de 64 samarbejdsklubber og omkring 20.000 ungdomsspillere.

Eksponeringen af AL Bank-logoet vil ske på en nydesignet spilletrøje, som AGF meget snart løfter sløret for.