Bakken-veterans sejrs-opskrift

Der er ingen panik hos Danmarks mest vindende basketballspiller gennem tiden

Horsens IC stjal sejren i finale-seriens første kamp ved DM i basketball.

Her slog de Bakken Bears, der ellers spillede på hjemmebane.

Se: Horsens tog første stik

Ikke nogen optimal start for de mangedobbelte aarhusianske mestre, men deres bundrutinerede center Søren Ege maner til besindighed inden kamp 2 torsdag aften.

- Det er jo en serie på syv kampe, så der er lang vej endnu. Vi er ikke rystede, der er helt ro på, og vi har været bagude før og kommet tilbage, siger Søren Ege til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Rutinerede Søren Ege er den mest vindende danske basketballspiller gennem tiden med imponerende ti Danmarksmesterskaber og syv pokaltitler til følge.

- Vi spillede for meget uden tempo, så vi skal være mere aggressive og komme til kurven, siger Søren Ege om aftenens kamp.

Fokus på profil

Og så er der en enkelt mand, som Bakken Bears skal have ekstra fokus på. Horsens IC's Skyler Bowlin, der er en af ligaens bedste spillere.

- Han er en vigtig brik for dem, og man kan aldrig holde ham helt ude af en kamp. Vi har ham med i vores overvejelser, og de kampe, Horsens taber, er jo dem, hvor Skyler ikke er så dominerende, siger Søren Ege.

- Vi skal lade ham arbejde uden bold, så han bliver træt i slutfasen. For hvis kampen bliver tæt, så er det ham, der skal afgøre det for dem, siger han.

Du kan se kampen klokken 19.15 på TV 2 Sport.