Bakken Bears rundede 1500 kampe

Flot jubilæum til den aarhusianske basketklub

01:13

1 af 2

1500 kampe på 58 år, det er hvad basketballklubben Bakken Bears fra Aarhus kan bryste sig af.

Klubben har været en af de mest succesfulde i dansk basketball. I de senere år er klubben også kommet ud i Europa, og det hjælper på statistikken.

- Det er de første 1500 kampe, der tager længst tid. I dag spiller vi over 50 kampe i løbet af en sæson, når vi også spiller Europa Cup, så de næste 1500 kampe kommer til at gå noget hurtigere, siger formand for Bakken Bears, Claus Hommelhoff.

Østjysk topbrag endte med en Horsens-sejr

Bakken Bears spiller til dagligt deres kampe i Vejlby-Risskov Hallen i den nordlige ende af Aarhus, og holdet har fået mange basketglade fans i byen.

- Vi har en fankultur. Vi har specielt et netværk, som siger spar to. Men det jeg er faldet for i Bakken Bears, det er den vilje spillerne udstråler på banen. De vil vinde, og det er jo den kultur, der er bygget op over 1500 kampe, og det er den, vi hele tiden arbejder videre på, siger Claus Hommelhoff.

En mere tæt liga

Bakken Bears har i nyere tid været det mest dominerende basketballhold i Danmark. Men de seneste år er ligaen blevet mere tæt, og specielt Horsens IC er blevet en stor konkurrent for Bakken.

- De andre hold er blevet bedre, og det er jo enormt godt, for så er det spændende. Hvis vi bare tromlede hen over de andre hold hver gang, så var det jo ikke sjovt at komme ud og se, siger Claus Hommelhoff.

I klippet øverst i artiklen kan du se interview med formand for Bakken Bears, Claus Hommelhoff